Nyhed

NY SINGLE FRA BRIMHEIM: “Der er noget urovækkende ved den ekstreme villighed, der opstår, når man er forelsket”

Den nye single kommer også med en flot, og lidt forstyrrende, musikvideo

Brimheim dyrker det mørke. Det fornemmer man efter hendes seneste to udspil “Brand New Woman” og nu “Normies”.

Selvom “Brand New Woman” har en opløftende lydside, bliver mørket og vreden skildret i tekstuniverset og i den tilhørende musikvideo.

Men på den støvede alt-pop-ballade “Normies” dykker Brimheim endnu mere ned i det mørke og fortæller historien om forelskelser, der bevæger sig på grænsen til besættelse og vrangforestillinger.

“Der er noget urovækkende ved den ekstreme villighed, der opstår, når man er forelsket og fuldstændigt tilsidesætter egne behov,” fortæller Brimheim alias Helena Heinesen Rebensdorff om “Normies”.

“For mig er sangen dobbelttydig. Den kan nemt forstås som en ligefrem kærlighedshistorie, der udspiller sig mellem to forelskede. Men hvis man lytter godt efter, kunne den lige så godt være sunget fra et langt mere usselt synspunkt — en stalker med vrangforestillinger besat af ideen om et forhold med sit offer”, uddyber Helena Heinesen Rebensdorff, som blandt andet synger:

"I’m checking myself out in the rear view / Drivin’ up to your house (Dried my tears right off)

I’ve packed my lipgloss and a tripod / Hope I look good enough".

Singlen er en del af albummet Ratking, som udkommer den  22. marts via Tambourhinoceros (Lucky Lo, Rangleklods, School of X, Palace Winter).

Brimheim drager desuden på en europæisk turné til foråret og rundt i Danmark med 12 koncerter i efteråret, hvor Brimheim blandt andet spiller sin største koncert til dato på Store Vega.

Lyt til nummeret her: 


 

Nick Cave og Warren Ellis laver musikken til film om Amy Winehouse

ANNONCE